Зошто токму МИТ Универзитет?

Во нашето секојдневно делување се раководиме од широк домен на современи принципи за поттикнување на успех на студентот но приоритет е истакнување на индивидуалноста и континуирано поттикнување на раст на личниот и професионален интегритет.

Прочитај повеќе   Контакт

МИТ Универзитет е акредитирана приватна високообразовна установа

Најнови Објави

МИТ Универзитет го избра најкомплетниот...

По Велес, Куманово, Кавадарци и Охрид , вчера и во Битола...

Прочитај повеќе

МИТ Универзитет го избра најкомплетниот...

МИТ Универзитет го избра најкомплетниот матурант и во...

Прочитај повеќе

Гостинско предавање на Кристофер Д....

Како резултат на произлезена соработка со „Балкански...

Прочитај повеќе

МИТ Универзитет го избра најкомплетниот...

По Велес и Куманово, МИТ Универзитет го избра...

Прочитај повеќе

МИТ Универзитет го избра најкомплетниот...

МИТ Универзитет го избра најкомплетниот матурант во...

Прочитај повеќе

МИТ Универзитет го избра најкомплетниот...

Мит Универзитет го избра најкомплетниот матурант во...

Прочитај повеќе

Студенти

0

Предмети

0

Вработени

0

Локации

0